O reţetă gustoasă pe zi: Pulpă în stil sud-american

Ultima actualizare:

    Pulpă în stil sud-american
Pulpă în stil sud-american

Ingrediente

  • 500 g carne de vită
  • 50 ml ulei
  • 50 ml zeamă de lămâie
  • 3 cepe roşii
  • 2 linguri pătrunjel uscat
  • 2 căţei de usturoi
  • ½ linguriţă sare
  • 1 ceapă verde pentru decor
  • Pentru garnitură
  • 4-5 ciuperci
  • 1 lingură ulei
  • 50 ml supă de legume
  • 300 g porumb dulce
  • 200 g fasole neagră fiartă
  • 1 ceapă
  • 1/2 lingură de făină
  • sare

Preparare: Porţionezi carnea, introduci bucăţile într-o pungă de plastic, pe care o aşezi într-un castron.Într-un alt vas, amesteci uleiul, zeama de lămâie, ceapa tocată, pătrunjelul uscat, usturoiul zdrobit şi sare. Torni sosul peste carnea din pungă, o agiţi şi o laşi la frigider şase ore.Scoţi carnea, păstrând sosul marinat, şi o frigi 10 minute pe grătar, ungând-o din când în când cu sosul marinat.Pentru garnitură, toci ceapa mărunt, o înăbuşi, adaugi ciupercile tăiate felii subţiri, făina diluată cu apă şi după câteva clocote adaugi supa de legume şi sare. Laşi totul să fiarbă 10 minute.Serveşti friptura garnisită cu soteul de ciuperci, porumb dulce şi fasole neagră fiartă. Decorezi cu ceapă verde.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net