O reţetă gustoasă pe zi: Minipateuri sațioase

Ultima actualizare:

    Minipateuri săţioase
Minipateuri săţioase

Ingrediente

500 g cârnaţi de bere sau cârnăciori picanţi

Pentru aluat

200 g unt

200 g brânză vaci

200 g făină

1 ou

sare

Preparare

Prepară un aluat din brânza de vaci frecată cu unt, făină şi un praf de sare. Înfăşoară compoziţia în folie alimentară şi pune-o la frigider aproximativ 2 ore. Fierbe cârnaţii şi scurge-i bine de apă.Întinde o foaie de 3-4 mm grosime, din care taie fâşii late de două degete. Rulează cârnăciorii în fâşiile de aluat, unge-i cu oul bătut şi pune-i în tava unsă şi tapetată cu făină.Lasă tava la cuptor timp de 20 de minute.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net