O reţetă gustoasă pe zi: Legume gratinate

Ultima actualizare:

    Legume gratinate
Legume gratinate

Ingrediente

● 1 vânătă ● 1 dovlecel

● 1 ceapă ● 6 roşii ● 3-4 căţei

de usturoi ● 100 g bacon

● 3 ouă ● 200 g caşcaval ras

● 100 g smântână

● 2-3 feliuţe de mozzarella

● sare ● piper ● ulei

Mod de preparare

1. Speli bine vânăta sub jet de apă, o tai felii rotunde, le dai cu sare şi le ţii la scurs 30 de minute, apoi le ştergi cu şervete absorbante.

2. Tai dovlecelul şi 3 roşii felii rotunde, ceapa julien, iar usturoiul îl toci. Dai cele 3 roşii rămase prin răzătoare.

3. Ungi o formă cu ulei, adaugi sosul de roşii, aşezi legumele în straturi, dai cu sare şi piper,

după gust. Separat, baţi ouăle, încorporezi smântâna şi caşcavalul, apoi torni peste legume. Presari baconul tăiat felii şi dai tava la cuptorul încins, iar când sunt aproape gata, aşezi feliile de mozzarella şi mai laşi la cuptor până când se rumeneşte baconul.

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net