O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de legume

Ultima actualizare:

    Ciorbă de legume
Ciorbă de legume

Ingrediente

1 ceapă uscată

2 morcovi

1 ţelină cu tije

1 ardei gras roşu

200 g mazăre

1 legătură ceapă verde

sare

piper3 linguri smântână1 ou

1 lingură ulei

500 ml borş

2-3  l apă

Preparare

Cureţi şi speli legumele. Toci ceapa uscată şi cea verde, tijele de ţelină, ardeiul, tai fâşii morcovul, iar rădăcina de ţelină o dai prin răzătoare. Încingi uleiul într-o oală, căleşti ceapa, şi când devine sticloasă adaugi toate legumele. Torni apa, în funcţie de o vrei de deasă, potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă la foc mic 30-35 de minute. Separat, fierbi borşul. Îl torni peste ciorbă şi mai laşi 10 minute să clocotească.

Separat, baţi oul cu smântâna. Pui 1-2 polonice de zeamă peste smântână, omogenizezi uşor şi torni în fir subţire, amestecând tot timpul, în oala cu ciorbă. Mai laşi 5 minute pe foc şi serveşti

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net