Inimioare de ciocolată cu frişcă - Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Inimioare cu frişcă şi ciocolată
Inimioare cu frişcă şi ciocolată

Ingrediente:

Blat: 6 ouă, 200 g zahăr tos, 6 linguri cafea, 6 linguri apă rece, 25 g cacao, 200 g faină, 1 plic praf de copt. Se separă albuşurile de gălbenusuri. Gălbenuşurile se freacă cu zahărul apoi se adaugă câte o lingură de cafea, una de apă. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare şi se adaugă peste gălbenuşuri apoi făina amestecată cu cacao şi praful de copt. Se pune în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încălzit înainte. Când se răceşte se taie în două şi se insiropează cu lapte rece amestecat cu rom.

Crema : 250 g unt, 400 g ciocolată, 25 g cacao, esenţă de rom. Se freacă untul cu ciocolata topită, se adaugă esenţa şi cacao apoi se întinde între cele două foi de blat. Se ornează cu frişcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
Cum se întreține o hotă incorporabilă în funcție de specificațiile și caracteristicile acesteia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net