Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: Prăjitura «Tăvălita» cu nucă şi cocos

Ultima actualizare:

    Tăvălita
Tăvălita

Câştigătoarea noastră se numeşte Cristina Iusco. Ea va primi un set de cuţite.

Ingrediente: Pentru blat: 350 gr zahăr pudră, 3 ouă mici, o lingură şi jumătate

miere de albine, cam 380-400 gr făina, 2 linguriţe praf de copt, circa 200 ml lapte, circa 60 g margarină; Pentru glazură: 220 gr zahăr pudră, 50 gr cacao, 220-250 ml lapte, 200-250 gr unt sau margarină, 200 gr nucă de cocos, nucă măcinată.

Mod de preparare: Pentru blat se freacă bine zahărul cu ouăle, mierea şi margarina. Se freacă până se topeşte zahărul, se adaugă apoi făina cu praful de copt şi laptele şi pune intr-o tava , tava se unge şi se tapetează, se pune în cuptorul încălzit. Când e gata, se lasă la răcit, după care se taie în pătrate pentru glazură. Zahărul se fierbe cu cacaoa şi laptele. Când dă în clocot se ia de pe foc şi se pune untul bucăţi. După ce se topeşte untul, se dă fiecare pătrat prin glazură unul câte unul, cu o furculiţă se lasă puţin să se scurgă, apoi se dau prin nucă de cocos sau nucă măcinată. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net