Ciorbă ţărănească cu rasol de porc – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Ciorbă ţărănească cu rasol de porc
Ciorbă ţărănească cu rasol de porc

Ingrediente

6 rasoale mici de porc

1, 5 l borş

ţelină, pastarnac, ceapă, ardei gras, morcovi, dovlecel

1 cutie de roşii cuburi

sare

paşte fusili, 2 mâini

ulei

pătrunjel

Mod de preparare

Bucăţile de rasol le spălăm şi le punem la fiert, când sunt aproape fierte adăugăm legumele, fără dovlecel, tocate mărunt şi puţin ulei şi lăsăm la foc mic spre mediu. După 10 min adăugă şi dovlecelul şi pastele fusili şi spre final adăugăm borşul, fiert separat. Adăugăm sare după gust, pătrunjel  proaspăt sau uscat. Eu am adăugat şi puţin tarhon uscat mărunţit. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net