Câştigătoarea noastră se numeşte Loredana Stănescu. Ea va primi un aparat de vidat alimente.
Apetisante și ușor de preparat, ciocănelele de pui în sos de lămâie nu vor rezista prea mult în farfurii. Servește
tunci când ai poftă de ceva dulce, dar nu ai multe ingrediente la îndemână îți recomandăm prăjitura Figaro cu gem.
Gospodinele din Transilvania sunt renumite pentru mâncărurile lor bune de-ți lasă gura apă. Prepară și tu
Ingrediente pentru 18 bomboane: 700 ml frişcă lichidă, 500 g ciocolată amăruie 75%, 200 g ciocolată cu lapte,
Ingrediente:250 g fasole albă, 1 ceapă, 1 morcov, 1 albitură, sare, piper, zeama de la 1 lămâie, 100 ml ulei, 1
Tradiționala varză murată este una dintre delicatesele pregătite toamna de gospodine și poate fi folosită pentru o
Ingrediente:Blat: 300g biscuiţi, 150g unt moale, 3-4 linguri lapte, 1 linguriţă scorţişoară, 1 lingură cacao.
Cartofii copți sunt garnitura perfectă pentru aproape orice fel de mâncare. Iar pe cei cu muștar și rozmarin
Ingrediente:500 g vişine fără sâmburi, 200 g făină albă de grâu, 540 ml lapte proaspăt, 200 g zahăr, 2 linguri cu
Ingrediente:Pentru aluat: 250 g făină, 1 praf de sare, 1 lingură zahăr, 1 ou, 170 g unt, 5 linguri apă; Pentru
Câştigătoarea noastră se numeşte Adriana Rada. Ea va primi un aparat pentru vidat alimente.
Ingrediente100 g aluat de patiserie100 g brânză de oaie1 căţel usturoi2 linguri unt2
Ingrediente:3 gulii● ulei, pentru prăjit● 2 ouă ● apă minerală● sare ● 120 g făină●
Cum ar arăta mesele în sezonul rece fără un castron cu murături acrișoare? Iar gogonelele
Ingrediente:Pentru aluat: 650 g făină, 250 g unt, 4 ouă, 200 g zahăr, 1 plic praf de copt
Combinația de ciocolată și struguri este pur și simplu delicioasă. Încearcă o rețetă de
Scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele sunt cele mai bune condimente pentru fructele
Ingrediente● 2-3 l supă de legume sau apă● 200 g fasole fiartă ● 3 cartofi● 2 morcovi ● 1

Pagini