Ziua debutului pentru Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep  este favorită  numărul 3 la Paris
Simona Halep este favorită numărul 3 la Paris

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii Simonei Halep. Românca a făcut luni un ultim antrenament înaintea debutului la Roland Garros şi a confirmat că poate juca la turneul de Grand Slam de la Paris.

Primul meci al Simonei Halep va avea loc marţi, după ora 12.00, contra cehoaicei Jana Cepelova, în faţa căreia are de luat o revanşă după ce aceasta a eliminat-o în primul tur la Wimbledon, în 2015. Emoţiile românilor dinaintea partidei nu erau legate însă de valoarea adversarei, ci de stadiul recuperării accidentării suferite la glezna dreaptă în timpul finalei de la Roma. Din fericire, veştile sunt foarte bune, antrenamentele intense făcute de Simona pe zgura de la Paris demonstrând că glezna ţine, deci ea va putea juca la acest turneu. Pentru a nu risca nimic, în ultimele zile, ea s-a testat cu partenere de antrenament precum Kuznetsova şi Sevastova, două jucătoare foarte valoroase din circuit. 

Din păcate, primele două românce intrate în concurs, luni, Ana Bogdan şi Monica Niculescu, au fost eliminate în primul tur. Ana a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-4 de tunisianca Ons Jabeur, în vreme ce Niculescu a fost întrecută cu scorul de 7-5, 6-1 de Anett Kontaveit (Estonia). După închiderea ediţiei au evoluat, tot în primul tur, Irina Begu şi Patricia Ţig.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net