WTA Madrid: Patricia Țig face un turneu de vis: e în sferturi!

Ultima actualizare:

    Patricia ȚigFOTO: Guliver
Patricia ȚigFOTO: Guliver

Patricia Țig a ajuns la cea de-a cincea victorie consecutivă pe zgura de la Madrid. Ea a ajuns în sferturile de finală și a dus la patru numărul româncelor calificate în această fază a competiției spaniole!

În optimile de finală, după miezul nopții, Patricia Țig, numărul 134 WTA înaintea acestei competiții, a învins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe americanca Madison Keys, locul 25 WTA. Aceasta a fost a doua victorie a Patriciei în fața unei jucătoare din Top 25, după ce în turul secund o eliminase pe Sloane Stephens, ocupanta locului 21 în lume.

Cu această calificare, România a scris istorie, fiind pentru prima dată când patru jucătoare din România sunt în sferturile de finală ale unui Premier Mandatory, a treia cea mai înaltă clasă de competiţii de tenis, după Grand Slam şi Turneul Campioanelor. Celelalte trei performere sunt Simona Halep, Irina Begu şi Sorana Cîrstea. Primele două vor fi adversare în sferturile de finală. Sorana Cîrstea va juca împotriva slovacei Dominika Cibulkova, iar Patricia Țig împotriva australiencei Samantha Stosur.

Turneul de la Madrid e transmis în direct la DolceSport. AICI vedeți programul transmisiunilor în direct ale meciurilor fetelor noastre de la Madrid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net