Victorie după 38 de zile

Ultima actualizare:

    Simona Halep a cucerit  titlul la Indian Wells in 2015FOTO: Guliver/ GettyImages
Simona Halep a cucerit titlul la Indian Wells in 2015FOTO: Guliver/ GettyImages

Toată lumea s-a aflat cu ochii pe Simona Halep la debutul ei la Indian Wells 2017. Revenită după o accidentare, românca aflase, cu câteva ore înaintea partidei, de decesul bunicului, astfel că meciul cu Donna Vekic avea o greutate suplimentară. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine.

Primul meci disputat de Simona Halep după pauza forţată luată din cauza accidentării la genunchi a fost un succes. Românca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-1 în faţa croatei Donna Vekic, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Indian Wells. Pentru jucătoarea noastră a fost primul meci câştigat după 38 de zile şi a fost primit aşa cum se cuvine de Simona: „A fost un prim set greu, am avut patru săptămâni de pauză, mulţumesc antrenorului pentru sfaturi. Sunt bucuroasă că am reuşit să câştig. Aici mă simt ca acasă, mereu am avut sprijin de la fanii români, cred că voi mai putea câştiga şi alte meciuri datorită lor”, a declarat românca la finalul partidei. 

Pentru Halep, meciul a fost şi mai dificil, din cauza veştilor triste primite din ţară. Ea a aflat că bunicul din partea tatălui, „Papu”, cum îi spunea, a decedat acasă, la Constanţa. De aceea, a ţinut să îi dedice acest succes. 

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi a 26-a jucătoare a lumii, Kristina Mladenovic. Indiferent de rezultat, merită remarcat că acesta e primul turneu din sezonul 2017 în care Simona Halep ajunge în turul trei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net