Trebuie să evităm Marea Britanie

Ultima actualizare:

    Echipa de Fed Cup a  României este de trei  ani în Grupa Mondială FOTO: Inquam
Echipa de Fed Cup a României este de trei ani în Grupa Mondială FOTO: Inquam

Echipa de Fed Cup a României îşi va afla azi adversara din barajul pentru Grupa Mondială II, din 22-23 aprilie. Dintre cele patru potenţiale adversare, Taiwan şi Serbia par a fi cele mai accesibile.

Învinsă cu scorul de 3-1 de Belgia, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, România poate începe de azi pregătirea barajului pentru menţinere. Desemnată cap de serie 2, ea îşi va afla oponenta dintre Taiwan, Serbia, Kazahstan şi Marea Britanie. Cea mai accesibilă este, desigur, prima echipă, care nu are nici o jucătoare în Top 100 WTA şi care ar trebui să fie uşor de învins de jucătoarele noastre. Singura problemă ar fi ca sorţii să decidă să jucăm în Asia, ceea ce ar da peste cap programul sportivelor noastre, care atunci, în aprilie, vor avea meciuri importante în Europa şi s-ar putea să refuze să vină. De asemenea, Serbia e o echipă cu nume, dar fără jucătoare valoroase. Cel mai bine clasată e Stojanovic, 126 WTA, dar nu ar trebui să fie probleme. Ar exista un inconvenient, anume că meciul ar fi programat în deplasare. 

Marea Britanie şi Kazahstanul sunt de evitat. Britanicele sunt conduse de Johanna Konta, 10 WTA. Kazahstanul este o altă „nucă tare”, care le are în componenţă pe Putinţeva, 27 WTA, şi pe Şvedova, numărul 46 la simplu şi 11 la dublu. Gazda unui eventual meci cu una dintre aceste două echipe va fi stabilită prin tragere la sorţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net