Strâng din dinţi pentru România

Ultima actualizare:

    Echipa României, la  conferinţa de presă  de dinaintea meciului  cu BelgiaFoto: Andrei Constantinescu
Echipa României, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu BelgiaFoto: Andrei Constantinescu

Doar două zile ne mai despart de importantul meci cu Belgia, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, iar fetele noastre se luptă nu doar cu antrenamentele, dar şi cu problemele medicale. Fiecare dintre cele patru s-au confruntat sau se confruntă cu probleme de sănătate.

Nu a fost deloc o săptămână liniştită pentru Alina Tecşor, antrenorul echipei de Fed Cup a României. După ce luni nu a putut-o avea sub comandă pe Irina Begu, care a acuzat probleme la stomac, ieri Monica Niculescu a fost cea care nu s-a antrenat. Ea s-a ales cu o durere de gât şi a decis, împreună cu staff-ul tehnic şi medical, să se menajeze miercuri, pentru a se putea vindeca. Acesta e doar ultimul caz de probleme medicale din echipa noastră. Totul a început cu Simona Halep, care din cauza durerilor la genunchiul stâng a declarat forfait pentru acest meci. 

Din păcate, problemele medicale nu le-au ocolit nici pe jucătoarele care au confirmat prezenţa în echipă. Irina Begu, liderul echipei noastre la acest meci, a acuzat dureri stomacale încă de săptămâna trecută, de la St. Petersburg. Din cauza acestora ea nu a putut veni la antrenamentul de luni. Din fericire, totul s-a rezolvat, astfel că acum se antrenează în regim normal, ieri participând chiar la ambele şedinţe de pregătire şi arătând o formă deosebită.

Sorana Cîrstea, anunţată ieri ca a doua titulară la simplu, alături de Begu, are mici probleme la încheietura mâinii stângi. ”Nu e nimic grav, dar preventiv trebuie să port o faşă la antrenamente sau meciuri”, e declarat ea în exclusivitate pentru Click! Durerile au apărut încă din Australia şi tocmai pentru a putea fi în plenitudinea forţelor la meciul de Fed Cup, a abandonat în primul tur al turneului WTA de la Taiwan. 

În fine, debutanta Patricia Ţig are ceva dureri la umărul stâng. Este de fapt o problemă cu care se luptă de ceva vreme şi din cauza căreia a lipsit câteva luni din circuit anul trecut. Dar şi Patricia, ca şi colegele ei, strâng din dinţi şi se pregătesc între patru şi cinci ore pe zi pentru a-şi îndeplini visul: calificarea României în barajul pentru Grupa Mondială I, meci care ar urma să aibă loc în luna aprilie. 

Simona Halep, alături de fete


    Simona Halep a urmărit  antrenamentul de lângă terenFoto: Andrei Constantinescu
Simona Halep a urmărit antrenamentul de lângă terenFoto: Andrei Constantinescu

Absentă de la confruntarea cu Belgia din cauza accidentării la genunchi, Simona Halep a venit şi ieri să asiste la antrenamentul de după-amiază al fetelor noastre. Dacă marţi nu putea îndoi genunchiul stâng, ieri ea putea merge fără să mai şchiopăteze, semn că recuperarea merge bine. Simona a urmărit şedinţa de pregătire dintr-o lojă aflată lângă teren, alături de managerul ei, Virginia Ruzici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net