Simona Halep va face Crăciunul pe plajă!

Ultima actualizare:

    Plajele imanese dominca statiunea Hua Hin
Plajele imanese dominca statiunea Hua Hin

Liderul WTA va participa la un turneu demonstrativ într-o staţiune din Thailanda.

Când eşti lider mondial ai şi foarte multe avantaje, nu doar obligaţii. Simona Halep simte din plin şi plăcerile acestei perioade, astfel că pentru prima dată va face Crăciunul în Thailanda.

Simona Halep este capul de afiş al turneului demonstrativ de la Hua Hin, o staţiune situată în Thailanda. Situată pe primul loc în lume, Simona va juca pe 23 şi 24 decembrie la Intercontinental World Tennis Thailand Championship alături de alte trei jucătoare din Top 10 WTA: Karolina Pliskova (4), Jelena Ostapenko (7) şi Johanna Konta (9). În prima zi se vor juca semifinalele, iar în ajunul Crăciunului vor avea loc finala pentru locul 1 şi cea pentru 3. Apoi, conform contractului, Simona şi celelalte trei tenismene vor mai rămâne cinci zile în staţiune, unde se vor antrena, dar vor participa şi la câteva acţiuni promoţionale. În timpul liber, Simona va putea merge la plajă, Hua Hin fiind una dintre cele mai căutate staţiuni din Thailanda. Iar atunci, în decembrie, vremea va fi ideală pentru plajă, temperatura medie a acelei perioade fiind de 25 de grade Celsius.


    Simona Halep e numărul 1 mondial
Simona Halep e numărul 1 mondial

Anul acesta va fi al doilea consecutiv în care jucătoarea noastră va face Crăciunul departe de casă. În 2016, ea a petrecut Sărbătorile de iarnă la Adelaide, în Australia, alături de Darren Cahill şi familia lui. Din Thailanda, Simona Halep va pleca direct în China, acolo unde, chiar din 1 ianuarie, va juca la turneul de la Shenzhen, primul al anului 2018. Apoi, românca va zbura în Australia, unde va pregăti, alături de Cahill şi de restul echipei, participarea la primul turneu de Grand Slam al sezonului, cel de la Melbourne, programat spre finalul lunii ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net