Simona Halep, cotă bună pentru titlul de la Singapore (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Simona Halep a început excelent la Turneul Campioanelor. Acest lucru a propuslat-o la casele de pariuri cu șansa a doua la titlul de la Singapore.

Agenția de pariuri online Betano.com i-a oferit Simonei cota de 3.80 pentru câștigarea turneului. Românca a câștigat primul său meci într-o manieră categorică, împotriva lui Madison Keys (SUA). Beneficiind și de erorile neforțate ale adversarei, Halep a învins cu 6-2 6-4. Victoria sa categorică nu a rămas fără ecou, ci a propulsat-o cu a doua șansă la titlu în acest moment. Simona are acum a doua șansă de a ridica trofeul la Singapore, după Angelique Kerber. Înainte de debutul turneului, românca era cotată cu șansa a treia, după Angelique Kerber și Agnieszka Radwanska. 

Grafic: Cum a evoluat Halep în Topul WTA

Betano.com a realizat graficul de mai sus, care include datele carierei Simonei pe până acum și performanțele din 2016. În plus, acesta evidențiază traseul său din acest an în clasamentul WTA. Se observă că Simona a început anul pe locul al doilea, dar în aprilie a atins cel mai slab loc, al șaptelea. Apoi a urcat cu mai multe hopuri spre locul patru, pe care se află și acum.

Halep, poziție dominantă în Grupa Roșie

Simona Halep se află în Grupa Roșie de la Singapore, alături de Angelique Kerber, Madison Keys și Dominika Cibulkova. Românca a câștigat meciul de debut Keys, scor 6-2 6-4. În celălalt meci al grupei, Kerber, principala favorită, a învins-o pe Cibulkova, la mare luptă, în trei seturi,  7-6 2-6 6-3. Cele două se anunță niște adversare dificile pentru Halep în partidele următoare.

Toate cotele la pariuri sportive de la Singapore, meciuri și pariuri speciale, sunt aici.

Urmărește turneul de la Singapore cu streaming livePe Betano poți vedea meciurile Simonei Halep, alături de toate partidele de la Singapore, în direct, cu streaming live. Toate meciurile cu imagini video live sunt aici.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net