Serena iese la atac și îl face rasist pe Ilie Năstase! Cere ITF să se implice

Ultima actualizare:

    Serena a câștigat  a șaptea oară  la MelbourneFoto: Guliver/ Gettyimages
Serena a câștigat a șaptea oară la MelbourneFoto: Guliver/ Gettyimages

Gluma proastă făcută de Ilie Năstase despre copilul nenăscut al Serenei Williams, despre care a spus că va avea culoarea de ciocolată cu lapte s-a transformat într-un scandal după ce britanicii au scris că a fost o remarcă rasistă și tinde să devine un mega-scandal, după ce Serena Williams a scris pe Instagram o acuzație la adresa lui Năstase!

”Mă dezamăgește să descopăr că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face asemenea comentarii rasiste despre mine și copilul meu nenăscut, precum și comentarii misogine despre colegele mele”, scrie în începutul mesajului Serena Williams. Ea încheie spunând: ”Mulțumesc celor de la ITF pentru că analizează cu seriozitate fiecare aspect al acestui caz. Ei au tot sprijinul meu în această problemă”, a încheiat Serena.

Vineri, la conferința de presă de la tragerea la sorți a meciurilor din cadrul întâlnirii dintre România și Marea Britanie, Ilie Năstase a vorbit fără să gândească, făcând o glumă proastă la adresa copilului nenăscut al Serenei. A fost catalogat rasist de ziarele britanice, iar vorbele lui au făcut înconjurul planetei, toată lumea punându-i eticheta de rasist. Ceea ce în nici un caz Ilie Năstase nu este! Este orice vreți, dar nu rasist, nu a fost niciodată și Serena ar trebui să știe asta.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net