Roland Garros: Simona Halep s-a calificat în turul al treilea

Ultima actualizare:

    Simona Halep la Roland GarrosFOTO: Guliver/ GettyImage
Simona Halep la Roland GarrosFOTO: Guliver/ GettyImage

Simona Halep a continuat şirul victoriilor la Roland Garros. Românca s-a calificat în turul al treilea fără să piardă vreun set.

Simona Halep, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, a învins-o, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, pe Zarina Dias din Kazahstan, locul 90 WTA, şi s-a calificat în turul al treilea al French Open. Primul set a durat 55 de minute, adică mai mult decât meciul Simonei din primul tur. Al doilea act a durat doar 28 de minute.

AICI vedeţi ce a declarat Simona la conferinţa de presă de după meci.

Halep rămâne în Asia în ceea ce priveşte adversarele de la French Open. După japoneza Nao Hibino şi Zarina Dias din Kazahstan, românca va întâlni în premieră pe o altă japoneză, cu tată haitian, Naomi Osaka, locul 101 WTA, în vârstă de 18 ani, care a învins-o, cu 6-3, 6-3, pe croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 52 WTA. Lucic-Baroni nu reprezenta o amintire plăcută pentru Halep, după ce anul trecut a eliminat-o pe româncă în turul al doilea, chiar pe zgura pariziană, iar în 2014, în turul al treilea al US Open. AICI puteţi citi ce părere are Simona despre faptul că nu va juca împotriva Mirjanei Lucic.

Calificarea în manşa a treia este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 102.000 de euro şi cu 130 de puncte WTA.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net