Patricia Ţig, surpriza de la Miami

Ultima actualizare:

    Patricia Ţig şi-a asigurat  un loc între primele  90 de jucătoare ale lumii FOTOGRAFII: Guliver/ Gettyimages
Patricia Ţig şi-a asigurat un loc între primele 90 de jucătoare ale lumii FOTOGRAFII: Guliver/ Gettyimages

Pentru prima dată, România are trei jucătoare în turul al treilea al probei de simplu de la Miami. Cea mai surprinzătoarea apariţie este cea a Patriciei Ţig, sportivă pornită din calificări pentru a ajunge în 16-imile de finală.

Pentru Patricia, acest turneu este unul de neuitat. Ea a obţinut ieri dimineaţă al patrulea succes consecutiv la actuala ediţie a turneului de la Miami, pe care l-a început în calificări. Însă, mai mult decât atât, această competiţie i-a oferit şansa obţinerii primei victorii din carieră asupra unei jucătoare din Top 20 WTA. Ea a învins-o în turul secund, cu scorul de 7-6, 6-2, pe sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 22. Franţuzoaica era una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, semifinalistă la Indian Wells, săptămâna trecută. În turul al treilea, Patricia va juca împotriva unei legende a tenisului, americanca Venus Williams.

Tot în turul al treilea s-au mai calificat Simona Halep, a treia favorită – învingătoare cu 6-4, 2-6, 6-3 în faţa japonezei Naomi Osaka – şi Sorana Cîrstea. Aceasta a dispus cu scorul de 7-6, 3-6, 6-3 de letona Anastasija Sevastova. Dacă Patricia şi Simona vor evolua în turul al treilea în cursul acestei seri, Sorana a jucat aseară, după închiderea ediţiei, contra Carolinei Wozniacki.

Din păcate, Irina Begu a fost învinsă cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3, de Lara Arruabarrena, din Spania. Astfel, românca a ajuns la 9 înfrângeri din 11 meciuri disputate în acest sezon.

Halep: «Am jucat cel mai bun tenis»

simeon stalpnicul png

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Miami după victoria cu 6-4, 2-6, 6-3 în faţa japonezei Naomi Osaka şi va juca în această seară contra estoniencei Anett Kontaveit. Românca a fost foarte mulţumită de prestaţia de vineri, din turul secund: “Este important că am putut câştiga acest meci. Sunt foarte bucuroasă. Nu am avut dureri. Am stat două ore pe teren, luptând, alergând peste tot, aşa că e minunat. Am jucat tenisul meu cel mai bun”, a declarat, vineri, Halep. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net