Maria Sharapova poate sta 7 ani la închisoare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Maria Sharapova are probleme cu justiția tocmai în India. Dacă acuzațiile împotriva ei se vor dovedi adevărate, ea riscă să primească o pedeapsă de 7 ani de închisoare!

Informația a fost dezvăluită de Times of India, care citează un oficial al poliției din Delhi. Conform acestuia, la sediul poliției s-a depus o plângere la adresa Sharapovei pentru înșelăciune și conspirație. Ea e acuzată că și-a folosit numele pentru a face publicitate unui complex rezidențial care ar fi trebuit să fie gata în 2016, dar care nici măcar nu a început să fie construit. Problema e că unele apartamente ar fi fost vândute, iar păgubiții spun că tocmai faptul că au văzut-o pe Sharapova făcând reclamă i-a convins să cumpere ceva ce nu există. Dacă se va dovedi vinovată, rusoaica ar putea fi condamnată la 7 ani de închisoare, conform – scrie presa internațională - secțiunii 420 din Codul Penal Indian.

Chiar dacă pare o glumă proastă, totuși lucrurile sunt ceva mai încurcate, pentru că acel complex de locuințe ar fi trebuit să poarte chiar numele rusoaicei: ”Ballet by Sharapova”. ”Sharapova nu numai că a făcut o reclamă agresivă complexului, dar a și dat impresia că finanțează construcția,așa că este parte din această conspirație criminală”, se arată în plângere. Sharapova a făcut acest lucru începând din 2013.

Următoarea audiere a martorilor la poliție va avea loc pe 23 noiembrie. Sharapova încă nu a fost citată, dar e greu de crezut că ea va mai călca prea curând în India.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net