Irina şi-a încordat muşchii în SUA

Ultima actualizare:

    Irina Begu  a câştigat în  premieră în 2017  trei meciuri la rândFOTO: EPA
Irina Begu a câştigat în premieră în 2017 trei meciuri la rândFOTO: EPA

Irina Begu se simte perfect pe zgura verde din Charleston. Românca s-a calificat pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu WTA din acest sezon.

Irina Begu a început cu mari speranţe anul 2017. Ea şi-a propus ca obiectiv intrarea, în premieră, în Top 20 WTA, însă rezultatele nu au ajutat-o deloc. Astfel, după primele 9 turnee ale anului – incluzând şi participarea la Fed Cup – Irina câştigase doar două meciuri, căzuse pe locul 33 în lume şi nimeni nu înţelegea ce se petrece cu ea. Iată însă că startul sezonului de zgură a însemnat şi startul renaşterii Irinei Begu. Căci la Charleston, unde se joacă pe acea zgură verde specifică SUA, românca şi-a amintit de prestaţiile ei de anul trecut şi a eliminat deja trei adversare – mai multe decât învinsese tot sezonul. Ultima ei victimă a fost australianca Samantha Stosur, numărul 17 mondial, pe care a învins-o cu scorul de 7-5, 6-3, după o oră şi 39 de minute.

Aseară, după închiderea ediţiei, Irina a întâlnit-o pe rusoaica Daria Kasatkina. Bucureşteanca nu are amintiri prea plăcute legate de ex-sovietică, de care a fost învinsă de două ori în acest an: la Brisbane şi la Doha. Acum, pe zgură, situaţia se poate schimba.

Va juca în Fed Cup

Forma bună a Irinei Begu este îmbucurătoare prin prisma apropierii meciului de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Acesta va avea loc la Mamaia, în 22 şi 23 aprilie, tot pe zgură, iar la ora partidei Irina va fi una dintre puţinele jucătoare din arenă care vor veni la confruntare având meciuri câştigate pe această suprafaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net