Ilie Năstase, despre jurnaliștii britanici: «Sunt niște cretini»

Ultima actualizare:

    Ilie Năstasefoto: Hepta
Ilie Năstasefoto: Hepta

Ilie Năstase a declarat că îi va da în judecată pe jurnaliștii care l-au pus în pericol de a fi suspendat de către Federația Internațională de Tenis.

Fostul sportiv a făcut o remarcă la adresa bebelușului pe care Serena Williams îl poartă în pântece, care a fost considerată nepotrivită de ziariștii britanici. Aceștia au alertat forul internațional, susținând că Ilie Năstase ar fi făcut comentarii cu caracter rasist.

În acest context, Federația Internațională de Tenis a deschis o anchetă. Fostul sportiv s-a arătat revoltat de această situație, și a explicat că nu a fost decât o glumă. „Ăia sunt niște cretini (jurnaliștii britanici, n.r.). Ăia vor senzația și asta i-a interest. Au vrut scandal înaintea meciului. Serena este neagră, el e alb (partenerul ei, n.r.), copilul o să iasă ciocolatiu. Unde e rasismul? Așa fac, vor scandal. Și cu cât sunt mai mult implicați românii, cu atât vor mai mult. O să îi dau în judecată. Să mă suspende pe mine federația la 70 de ani? Ce să facă federația internațională? Că eu am fost numărul 1 în 73 și am 70 de ani”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Digi24.

„ Asta a fost o glumă. Dacă cineva nu a înțeles-o și ei nu au umor, să fie la ei acolo, să rămână ei cu umorul lor și noi cu al nostru”, a mai declarat fostul sportiv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net