Halep s-a calificat în finală la Montreal și a revenit pe locul 3 în lume!

Ultima actualizare:

    Simona Halep dupa o noua victorieFoto: GettyImages
Simona Halep dupa o noua victorieFoto: GettyImages

Simona Halep se simte ca acasă în Canada. După ce anul trecut a jucat finala Rogers Cup, la Toronto, acum ea e s-a calificat în aceeași fază a aceleiași competiții, dar la Montreal.

După ce a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice din cauza amenințării virusului Zika, Simona Halep parcă s-a descătușat. A cucerit titlul la București, iar acum e la un singur pas de un nou trofeu. Nu doar din punct de vedere al jocului, dar și pe plan psihic ea pare mult schimbată în bine. Reușește să treacă de momentele dificile cu mai multă ușurință, așa cum s-a întâmplat și în semifinala cu Angelique Kerber. Simona s-a impus cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 38 de minute. Cu această victorie, Simona, care e a cincea favorită a competiției canadiene, și-a luat revanșa în fața nemțoaicei, care a învins-o în acest an, atât în Fed Cup, la Cluj, cât și la Wimbledon, în sferturile de finală.

Pentru Simona Halep, meciul a fost unul important și în perspectiva US Open. Cu această victorie, ea a urcat pe locul 3 în lume, o poziție pe care nu a mai ocupat-o de cinci luni. Dacă va reuși să se mențină pe acest loc și înaintea turneului de la Flushing Meadows, ea va fi cap de serie numărul 3 la US Open, ceea ce înseamnă că va ocoli marile favorite până în semifinale. În finală, Simona va juca, duminică, de la ora 20.00 (în direct la Dolce Sport), contra învingătoarei meciului dintre Kristina Kucova și Madison Keys. Românca și-a asigurat, pentru calificarea în finală, un cec în valoare de 241.840 dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net