Halep, învinsă de căldură şi de dureri

Ultima actualizare:

    Pungile cu gheaţă  nu au ajutat-o pe  Simona HalepFOTO: Guliver/ GettyImages
Pungile cu gheaţă nu au ajutat-o pe Simona HalepFOTO: Guliver/ GettyImages

Vremurile sunt tulburi pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră a fost învinsă clar de Mladenovic în turul 3 la Indian Wells, la capătul unui meci în care constănţeanca a acuzat probleme de sănătate.

Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-3 de Kristina Mladenovic, din Franţa, dar la finalul partidei a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat: „După primul set picioarele nu m-au mai ascultat. Jocul meu de picioare nu este la cel mai bun nivel, trebuie să muncesc mai mult. Sunt bine şi nu vreau să fac o tragedie din această înfrângere. Am fost obosită după primul meci, nici nu puteam merge. Duminică a fost mai bine şi m-am antrenat o oră. Dar căldura mă omoară, deoarece nu m-am obişnuit să joc în aer liber pe aşa căldură. M-a durut capul, m-au durut picioarele şi m-au lăsat muşchii”, a declarat Simona la finalul confruntării.

Pentru Halep  urmează turneul de la Miami, pe care îl va începe însă de pe locul 5 sau 6 în lume. Ocupantă a poziţiei a patra în clasamentul mondial, ea a fost depăşită în ierarhia „live” de slovaca Dominika Cibulkova, căzând sigur pe 5. Numai că ar putea fi depăşită şi de Garbine Muguruza, în cazul în care aceasta va ajunge în finala de la Indian Wells. 

Totuşi, chiar dacă va cădea în clasament de luni, ea va fi la Miami cap de serie numărul 3, deoarece Serena Williams va lipsi şi pentru că tragerea la sorţi a tabloului principal va fi făcută duminică, adică în ultima zi în care Simona va ocupa locul 4 în lume, noul clasament devenind oficial abia în prima zi a săptămânii viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net