Halep ar putea cădea pe locul 5 în lume

Ultima actualizare:

    Simona Halep  a câştigat doar  două meciuri în  sezonul 2017 FOTO: Guliver/ GettyImages
Simona Halep a câştigat doar două meciuri în sezonul 2017 FOTO: Guliver/ GettyImages

Lunga perioadă de indisponibilitate, cauzată de accidentarea la genunchi, o poate face pe Simona Halep să coboare în clasamentul mondial la finele acestei săptămâni.

După un start de sezon îngrozitor, cu doar două meciuri câştigate, dar şi cu aproape o lună de indisponibilitate, din cauza accidentării la genunchi, Simona Halep ar putea părăsi locul 4, pe care l-a ocupat încă de la finalul anului trecut. Cea care a putea-o depăşi este poloneza Agniezka Radwanska. Aceasta e obligată să cucerească titlul la Dubai pentru a urca de pe poziţia a şasea pe 4. Până acum, Radwanska a învins-o cu 6-3, 6-2 pe belgianca Elise Mertens şi va avea o sarcină relativ uşoară în optimi, când va evolua împotriva americancei Catherine Bellis. 

În ultima perioadă, Simona Halep a trăit de două ori cu teama că va pierde locul al patrulea în lume. De fiecare dată însă, Dominika Cibulkova a ratat victoria care i-ar fi permis să o depăşească pe jucătoarea noastră. Ultima dată s-a întâmplat duminică, când ea a fost învinsă de Karolina Pliskova în finala de la Doha. Locul din clasament este foarte important, deoarece pe baza lui se stabilesc capii de serie la turneele din circuitul profesionist.

În ceea ce o priveşte, Simona Halep mai are pauză de turnee încă două săptămâni. Ea va reveni în activitate la Indian Wells, competiţie care va începe la 8 martie. Acolo, singurul ei obiectiv este acela de a-şi testa genunchiul stâng, cel din cauza căruia a fost nevoită să se retragă de la St. Petersburg, dar şi să absenteze de la meciul de Fed Cup contra Belgiei.

Sorana Cîrstea poate intra în Top 50

simeon stalpnicul png

Sorana Cîrstea, singura româncă rămasă în concursurile WTA de simplu din această săptămână, ar putea reveni în Top 50 duminică. Ea este cap de serie numărul 4 la Budapesta, competiţie dotată cu premii în valoare totală de 250.000 de euro, urmând să joace azi în primul tur contra nemţoaicei Carina Witthoeft. În prezent pe locul 64 în lume, Sorana ar putea urca până pe poziţia a 48-a dacă va câştiga titlul în Ungaria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net