Ce gest frumos a făcut Simona Halep pentru o fetiță grav bolnavă

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep i-a transmis un mesaj video unei fetiţe de opt ani, de origine română, Brianna Alexe, care a fost supusă, la Miami, unei dificile intervenţii chirurigicale de îndepărtare a unei tumori de pe artera carotidă.

Brianna a fost operată la 24 februarie la Miami, medicii îndepărtnâdu-i o tumoră de mărimea unei mingi de tenis, care îi punea viaţa în pericol. O asemenea afecţiune se întâlneşte la unu-doi oameni din 100.000, fiind mult mai rară la copiii sub 13 ani. Medicii americani au precizat că Brianna reprezintă primul astfel de caz de care au auzit.

Operaţia a fost reuşită, iar fetiţa a putut merge la şcoală după doar două săptămâni şi chiar practica sportul ei favorit, tenisul. Miercuri, a fost organizată o conferinţă de presă pentru prezentarea acestui caz. Cu această ocazie, Brianna a primit mesajul video, pe care l-a urmărit, cu ochii în lacrimi.

"Îţi mulţumescă pentru faptul că eşti una dintre susţinătoarele mele. Sunt mândră de tine pentru că ai trecut prin toate testele medicale, spitalizările şi intervenţia chirurgicală. Faci o treabă extraordinară recuperându-te. Ai fost foarte curajoasă. Lasă-ţi curajul să te călăuzească în viaţă şi poţi realiza orice! Acum mergi pe teren şi distrează-te. Te îmbăţişez", i-a transmis Halep admiratoarei ei.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net