Australian Open: Streaming live şi pariuri special pe Betano.com

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Casa de pariuri online Betano.com începe anul 2017 în forță, cu transmiterea în direct prin serviciul de streaming live a turneului de tenis Australian Open, pentru care a creat și sute de pariuri unice.

Turneul de la Melbourne se vede pe Betano TV

Betano TV – serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano.com – este dominat în cele două săptămâni care urmează de meciurile de tenis de la Australian Open.

Toate partidele de la Melbourne se se pot viziona pe Betano TV, iar feed-urile video se pot accesa în această pagină, fiind disponibile la ora de start a fiecărui meci.

Inclusiv meciurile jucătoarelor din România sunt în direct pe internet. Cele calificate în Turul 2 vor juca miercuri dimineață. Meciul Irinei Begu cu Kristyna Pliskova se va putea urmări în această pagină, iar cel al Soranei Cârstea cu Carla Suarez Navarro – aici.

Betano.com a creat o ofertă unică pe piața din România de pariuri speciale pentru tot  turneul de la Australian Open.

Lunga listă a pariurilor speciale este aici și include, printre altele, pariuri pe sfertul de tabloul de pe care pot proveni câștigătorii titlului, cei mai mulți ași, cele mai multe break-uri într-un meci, dueluri directe (ex. Cine va avansa mai mult? Nadal sau Wawrinka?), etapa elimării pentru jucătorii importanți, media așilor sau a dublelor greșeli și multe altele pe care le puteți descoperi și singuri.

Bineînțeles, pe lângă toate, există  și oferta de pariere pe meciurile propriu-zise. La feminin, Betano.com oferă în medie peste 19 tipuri de pariuri pe meci, iar la masculin peste 30.

Există și posibilitatea de pariere pe câștigătorii turneului, atât la masculin, cât și la feminin. La feminin, Serena Williams are pima șansă la trofeu, cu cota de 3,80.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net