Stoican: «Avem toate şansele să batem, jucătorii sunt foarte motivaţi»

Ultima actualizare:

    Bărboianu şi Chipciu vor  fi adversari direcţi şi în  meciul de diseară
Bărboianu şi Chipciu vor fi adversari direcţi şi în meciul de diseară

Pentru Dinamo, meciul cu Steaua, de azi, e cel mai im­­­portant din întreg sezonul. Pe de o parte, echipa îşi poate salva imaginea în ochii fanilor cu o victorie cu Dinamo, pe de alta poate încurca Steaua în lupta pentru titlu, ceea ce, în absenţa performanţelor reale, obţinute pe teren, reprezintă totuşi o mângâiere pentru sufletul oricărui dinamovist.

An­­­trenorul Flavius Stoican, cel atât de contestat de galerie de la revenirea pe banca tehnică a „câinilor”, e convins că băieţii lui vor face un meci memorabil: „Sunt convins că atacanţii mei vor marca un gol mai mult decât adversarul, că mijlocaşii vor câştiga duelurile cu adversarii şi că fundaşii nu le vor da spaţii adversarilor. Mai sunt sigur că portarul va face un meci extraordinar şi că jucătorii care intră pe parcurs vor face diferenţa”, a spus el.

Stoican a adus vorba şi de fani: „pentru noi e un meci care contează mai mult decât un campionat. Mesajul meu pentru jucători este că trebuie să batem Steaua, pentru suporterii din toată ţară. Suntem datori şi cred că odată cu acest meci vom echilibra balanţa în ceea ce înseamnă echipa de fotbal şi suporterii din tribună. Consider că Steaua, dacă nu va reuşi să câştige, în proporţie foarte mare va pierde campionatul. Presiunea este pe ei, pentru că au foarte mult de pierdut, dar şi noi suntem al dracu de montaţi. Ne dorim foarte mult să echilibrăm acea balanţă”, a declarat Flavius.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net