Ce record poate stabili Simona Halep la Miami

Ultima actualizare:

    Simona Halep la Miami poate stabili un recordFOTO: AP
Simona Halep la Miami poate stabili un recordFOTO: AP

Pentru Simona Halep, la Miami ar putea veni mai multe recorduri. Românca ar putea obţine duminică, pentru prima dată, a 12-a victorie consecutivă în WTA.

Pentru Simona Halep la Miami e momentul adevărului. Îşi poate stabili azi două noi recorduri personale. Totul este să o învingă pe Camila Giorgi, o italiancă situată pe locul 37 în lume.

Calificată în turul 3 la Miami după o victorie în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-1, obţinută în faţa cehoaicei Nicole Vaidisova, Simona Halep se află în faţa unei duble premiere. Dacă o va învinge pe Camila Giorgi, a 30-a favorită, se va califica pentru prima dată în turul 4 al turneului de la Miami. De asemenea, va câştiga al 12-lea meci consecutiv - nu a mai pierdut de la partida cu Muigura, din Fed Cup, obţinând de atunci titlurile de la Dubai şi Indian Wells – iar aceasta reprezintă tot o premieră pentru jucătoarea noastră.

Cu ce se confruntă SImona Halep la Miami

Chiar dacă de la distanţă pare că Simona Halep la Miami e favorită clară în meciul cu Giorgi ea recunoaşte că are ceva probleme de adaptare. „E diferenţă mare între Indian Wells şi Miami. Acolo aerul era foarte uscat. Aici e umiditate mare, transpiri mult. Nu e uşor să te adaptezi, iar eu am avut doar câteva zile la dispoziţie. Încă nu sunt 100% gata, dar încerc să român concentrată”, a declarat Halep după victoria de vineri.

Ea spune că meciul cu Giorgi va fi greu tocmai pentru că va fi prima întâlnire directă între cele două jucătoare. „E dificil când nu îţi cunoşti adversara. Pe Giorgi nu am văzut-o niciodată la lucru, dar am auzit că joacă rapid. Trebuie să fiu concentrată”, a mai spus Halep despre meciul de duminică.

Cu ea va juca Simona Halep la Miami

Camila Giorgi, italianca pe care o va întâlni Simona Halep la Miami duminică este una dintre revelaţiile sezonului. Ea este cu doar câteva luni mai mică decât jucătoarea noastră şi ocupă locul 37 în clasamentul WTA. Are în palmares victorii la Caroline Wozniacki, Maria Sharapova şi Victoria Azarenka, dar cu toate acestea nu are în palmares decât 5 titluri ITF – nivelul inferior WTA. Nu a mai jucat niciodată contra Simonei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net