N-are echipă, dar are soţie sexy! Brazilianul Dani Alves, în luna de miere

Ultima actualizare:

    Dani şi Joana, în vacanţă la Ibiza
Dani şi Joana, în vacanţă la Ibiza

Fotbalistul brazilian Dani Alves (34 de ani) are parte de o vară fierbinte. Astfel, pe lângă faptul că îşi caută de zor o echipă la care să-şi continue cariera, sud-americanul s-a însurat zilele trecute cu iubita sa, Joana Sanz, cei doi aflându-se acum în luna de miere, la Ibiza.

După ce şi-a terminat contractul cu Juventus, Dani Alves a fost dat ca şi transferat la Manchester City, dar Paris Saint-Germain a intrat şi ea pe fir. Şomer de lux, brazilianul şi-a vpzut de treburile personale, mai exact de nunta cu frumoasa Joana. Spre comparaţie cu nunta lui Messi, căsătoria lui Dani Alves a avut un caracter secret, fotbalistul preferând să petreacă într-un cerc extrem de restrâns.

După nuntă, Dani şi Joana şi-au continuat vacanţa de lux în paradisul de la Ibiza, aşa cum se poate vedea şi din fotografiile postate de Alves pe Instagram.


    Joana Sanz
Joana Sanz

Dani Alves şi Joana Sanz s-au cunoscut în vara anului 2015, în perioada în care fotbalistul evolua la FC Barcelona, prin intermediul unor prieteni comuni din Barcelona. Bineînţeles, Joana era la acea vreme o fană înfocată a grupării catalane, în ciuda faptului că e năcută la Tenerife.

Joana Sanz a devenit cunoscută în lumea modei încă de la vârsta de 17 ani, atunci când a câştigat un important concurs internaţional de frumuseţe. Ulterior, a prins contracte importante, cu firme célèbre, precum Gucci, Jimmy Choo, Desigual şi Maya Hansen.


    Joana Sanz
Joana Sanz

Despre relaţia cu Dani Alves, bruneta a recunoscut faptul că totul s-a derulat “foarte repede”. Ca un amănunt interesant, Joana spune că se înţelege perfect cu cei doi copii pe care Dani Alves îi are dintr-o relaţie anterioară, Victoria şi Dani Jr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
image
actualitate.net
image
actualitate.net