Joana, fotomodelul care a "marcat" în semifinala Ligii Campionilor!

Ultima actualizare:

    Joana Sanz
Joana Sanz

Fundaşul brazilian Dani Alves (34 de ani) a fost cel mai bun jucător al lui Juventus Torino în returulul semifinalei cu AS Monaco din Liga Campionilor, meci câştigat de italieni cu 2-1 (4-1 la general).

Marţi seară, Alves a marcat al doilea gol al torinezilor cu o execuţie splendidă, din voleu, una dintre cele mai spectaculoase reuşite din actuala ediţie a Ligii.

Cu un gest sugestiv, creând o inimă cu ajutorul degetelor, Dani Alves a ţinut neapărat să-i dedice golul iubitei sale, Joana Sanz, aflate în tribunele arenei din Torino.

Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2015, în perioada în care fotbalistul evolua la FC Barcelona, prin intermediul unor prieteni comuni din Barcelona. Bineînţeles, Joana era la acea vreme o fană înfocată a grupării catalane, în ciuda faptului că e năcută la Tenerife.


    Joana Sanz
Joana Sanz

Joana Sanz a devenit cunoscută în lumea modei încă de la vârsta de 17 ani, atunci când a câştigat un important concurs internaţional de frumuseţe. Ulterior, a prins contracte importante, cu firme célèbre, precum Gucci, Jimmy Choo, Desigual şi Maya Hansen.


    Dani Alves şi Joana Sanz
Dani Alves şi Joana Sanz

Despre relaţia cu Dani Alves, bruneta a recunoscut faptul că totul s-a derulat “foarte repede”. Ca un amănunt interesant, Joana spune că se înţelege perfect cu cei doi copii pe care Dani Alves îi are dintr-o relaţie anterioară, Victoria şi Dani Jr.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net