Diva Mondialului din 2010, implicată într-un imens scandal sexual

Ultima actualizare:

    Larissa Riquelme a făcut senzaţie la CM 2010
Larissa Riquelme a făcut senzaţie la CM 2010

Campionatul Mondial de fotbal din 2010, disputat în Africa de Sud, va rămâne în memoria fanilor şi prin imaginile sexy oferite din tribune de paraguayanca Larissa Riquelme.

Acum în vârstă de 32 de ani, Larissa a făcut furori la fiecare meci al naţionalei din Paraguay, fiind declarată la unison sex-simbolul competiţiei. Ea a profitat din plin de momentul favorabil din 2010, fiind solicitată apoi de numeroase reviste pentru bărbaţi pentru pictoriale sexy.


    Larissa Riquelme
Larissa Riquelme

Model şi actriţă în ţara sa natală, Larissa Riquelme s-a cuplat ulterior cu fotbalistul Jonathan Fabbro, născut în Argentina şi naturalizat în Paraguay, care evoluează în prezent la o modestă echipă din Mexic, Chiapas.


    Larissa, alături de iubitul fotbalist
Larissa, alături de iubitul fotbalist

Zilele trecute, Larissa a aflat însă cu stupoare că iubitul său e cercetat pentru o presupusă infracţiune de viol, comisă asupra unei fete de 9 ani. Conform presei din Argentina, Jonathan şi-ar fi sedus victima cu ajutorul unor mesaje cu conţinut sexual, apropiaţii fetei aducând dovezi clare în acest sens.

Dacă partenerul de viaţă al frumoasei Larissa va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net