Cum arată sportiva considerată "prea frumoasă" pentru volei. Toate colegele o invidiază

Ultima actualizare:

    Fata a ajuns să fie invidiată de colegele ei pentru atenţia care i se acordă
Fata a ajuns să fie invidiată de colegele ei pentru atenţia care i se acordă

O sportivă din Kazahstan a ajuns să fie invidiată de toate colegele graţie atenţiei pe care o primeşte. Tânăra a ajuns să fie considerată "prea frumoasă" pentru volei.

Sabina Altynbekova are doar 18 ani, însă a reuşit să se facă remarcată nu prin rezultatele din sport, ci datorită frumuseţii răpitoare. Fata e de-a dreptul exasperată de această situaţie, deoarece i se acordă prea multă atenţie pentru aspectul fizic, în vreme ce rezultatele muncii ei trec neobservate.

Mai mult, colegele Sabinei s-au plâns antrenorului că tânăra voleibalistă este prea atrăgătoare și că îi distrage pe fani. Antrenorul naționalei de tineret a Kazahstanului,  Nurlan Sadikov, a precizat că mulți suporteri nu se uită la meci, ci se holbează doar la Altynbekova. ”Este imposibil să lucrezi așa. Publicul se poartă de parcă ar fi singura jucătoare de pe teren, din întregul campionat”, a declarat antrenorul.

Voleibalista se declară şi ea depăşită de această situaţie. ”La început am fost flatată, dar cred că e un pic cam mult acum. Vreau să fiu faimoasă pentru felul în care joc volei, nu pentru altceva”, a declarat ea, potrivit presei din Kazahstan.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net