Ce "bomboană" sexy a pierdut cuceritorul "Bobo" Vieri!

Ultima actualizare:

    Christian Vieri şi Jazzma Kendrick
Christian Vieri şi Jazzma Kendrick

Ajuns la 43 de ani, fostul fotbalist Christian Vieri îşi păstrează renumele de cuceritor. Devenit celebru pentru numeroasele femei care i-au trecut prin pat, italianul traversează acum o criză sentimentală după despărţirea de ultima sa parteneră oficială.

De aproximativ doi ani, "Bobo" Vieri s-a iubit cu super-modelul american Jazzma Kendrick (28 de ani), iar relaţia părea să meargă foarte bine, existând chiar voci care spuneau că cei doi se pregătesc de nuntă.


    Jazzma Kendrick
Jazzma Kendrick

Extrem de activă pe reţelele de socializare, acolo unde îşi înnebuneşte fanii cu fotografii sexy, Jazzma a lăsat însă de înţeles că Vieri nu mai face parte din viaţa sa.


    Jazzma Kendrick
Jazzma Kendrick

Drept dovadă, ultimele postări în care Jazzma îl are alături pe fostul mare golgheter datează din urmă cu jumătate de an. În tot acest timp, Christian Vieri n-a pierdut timpul şi a fost văzut pe la fel de fel de petreceri, prin diverse locuri din lume, dar fără Jazzma, semn că încearcă s-o uite cât mai repede pe tânăra de culoare.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net