Carmen, bruneta care îl iubeşte pe eroul Realului în semifinala cu Atletico

Ultima actualizare:

    Carmen Munoz
Carmen Munoz

Jucătorul căruia fanii Realului trebuie să-i mulţumească pentru calificarea în finala Ligii Campionilor nu este nici Cristiano Ronaldo, nici Gareth Bale, nici francezul Benzema.

Miercuri seară, în returul cu Atletico, eroul "galacticilor" a fost mijlocaşul de 25 de ani Isco Alarcon, un jucător care stă în umbra celor trei vedete amintite mai sus. La scorul de 2-0 pentru Atletico, Isco a marcat un gol care a turnat plumb în picioarele adversarilor, tranşând practic echipa calificată în finala Ligii Campionilor.


    Isco Alarcon e la Real Madrid din 2013
Isco Alarcon e la Real Madrid din 2013

Profitând şi de problemele medicale ale lui Bale, Isco şi-a făcut loc printre titularii lui Real Madrid, iar în ultima vreme a demonstrat o creştere de formă uimitoare.

Presa iberică vorbeşte despre faptul că Isco traversează această perioadă prolifică datorită în primul rând unei tinere care a apărut de curând în viaţa sa. Este vorba despre Carmen Munoz (25 de ani), un fotomodel care cochetează şi cu lumea cinematografiei. Cei doi n-au confirmat deocamdată relaţia, însă apropiaţii lui Isco l-au dat de gol.


    Carmen Munoz
Carmen Munoz

Fotbalistul care s-a remarcat în tricoul echipei Malaga a fost transferat la Real Madrid în 2013, Isco sosind în capitala Spaniei alături de o altă femeie, Victoria Calderon, cu care are şi un băieţel. Problemele de cuplu cu Victoria au influenţat şi evoluţiile de pe teren ale lui Isco, ajuns o rezervă de lux la Real. Iată însă că internaţionalul iberic şi-a regăsit echilibrul atât pe plan profesional cât şi în viaţa privată, alături de frumoasa Carmen Munoz.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net