Pulhac, la un pas de tragedie!

Ultima actualizare:

    Sambata: Ameţit după beţie, Cristian Pulhac a luat în nas val după val Foto: Mihai Ionescu
Sambata: Ameţit după beţie, Cristian Pulhac a luat în nas val după val Foto: Mihai Ionescu

Ce-ţi poţi dori după o noapte de beţie? Un somn odihnitor şi o porţie uriaşă de varză acră ar spune unii. Nu-i şi cazul lui Cristi Pulhac, care încă mahmur a mers la plajă să se ia la trântă cu valurile. Şi nu oricum, ci cocoţat pe un ski jet.

Nici nu şi-a revenit bine din beţie, că fostul dinamovist şi-a luat slipul şi s-a dus glonţ la plajă. Asta după ce, vineri noapte fotoreporterii Click! l-au surprins vomitând la colţ de stradă, imediat după ce a petrecut cu Adrian Ropatan într-un club. Fotbalistul s-a dus sâmbătă la prânz pe o plajă exclusivistă din Mamaia.

Aici, era aşteptat de mai mulţi prieteni, printre care şi fotbalistul Cosmin Matei. La un moment dat, cei doi au simţit nevoia de revigorare şi au mers să închirieze două ski jet-uri.

Încă ameţit, Pulhac a ajuns cu greu la centrul de închirieri printre miile de şezlonguri. Aici, a făcut plata, şi-a tras vesta de salvare şi s-a chinut cel puţin cinci minute să se urce pe ski jet. Într-un final a izbutit însă doar cu ajutor din partea unui angajat al centrului de închirieri. În timp ce Cosmin Matei “zbura” peste valuri şi se avânta în larg, Pulhac făcea eforturi să pornească maşinăria. Şi bine ar fi fost de n-ar fi pornit-o. Fotbalistul şi-a menţinut cu greu echilibrul pe ski jet şi a luat fiecare val în nas.

Probabil, cantitatea de apă pe care a înghiţit-o este net inferioară paharelor de băutută pe care le-a dat pe gât cu o seară înainte. Din fericire, nu s-a mai lăsat cu vomă, iar fotbalistul a reuşit să rămână pe ski jet până la final. Ce-i drept, nici n-a înaintat mai mult de 20 de metri de ţărm, fiind însă un pericol pentru turiştii care se bălăceau în zonă. Plimbarea s-a terminat cu bine, iar Pulhac s-a tolănit la soare alături de prietenii lui. 

După o beţie cruntă, fostul fotbalist de la Dinamo a avut parte de adrenalină în valurile mării
După o beţie cruntă, fostul fotbalist de la Dinamo a avut parte de adrenalină în valurile mării


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu

După ce a petrecut în club, fotbalistul, ajutat  de colegul său Adrian Ropotan, a vomitat la un colţ de stradă. Din  fericire, iubita i-a condus maşina
După ce a petrecut în club, fotbalistul, ajutat de colegul său Adrian Ropotan, a vomitat la un colţ de stradă. Din fericire, iubita i-a condus maşina
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net