VIDEO Au serbat cu pizza şi bere, apoi au mers într- un club de fiţe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Calificarea incredibilă în optimile Ligii Europei, după eliminarea la penalty-uri a olandezilor de la Ajax, a fost sărbătorită cum se cuvine de stelişti. Întâi cu pizza şi bere, în restaurantul unui hotel, apoi cu iubitele într-un club de fiţe.

Victoria obţinută nu putea rămâne nesărbătorită de staff-ul stelist. Astfel, după terminarea partidei şi a interviurilor, Tănase şi compania au luat cina la Hotelul Parliament, situat în centrul Capitalei. Acolo, elevii lui Reghe, îmbrăcaţi toţi în ţinuta oficială, au fost „răsfăţaţi" cu pizza şi bere din belşug. După ce au mâncat pe săturate, fotbaliştii au continuat petrecerea într-un club de fiţe din Bucureşti.

Steliştii au mâncat împreună pizza

Petrecerea steliştilor după victoria obţinută la penalty-uri contra lui Ajax Amsterdam

simeon stalpnicul png

Acolo însă au mers însoţiţi de partenerele de viaţă. La intrarea în local, aceştia au fost aşteptaţi de un grup de suporteri, cărora li s-a alăturat şi managerul Mihai Stoica, ultimul sosit la party-ul dedicate calificării în sferturile Europa League. Fotbaliştii şi-au făcut poze alături de fanii prezenţi şi n-au ezitat să scandeze alături de aceştia celebrele versuri „Sunt fericit, şi mă simt bine!".

Reghecampf s-a servit din plin cu pizza

simeon stalpnicul png

Singurul care a făcut notă discordantă, dar doar în ceea ce priveşte costumaţia, a fost Bourceanu. Suspendat pentru meciul retur, el a venit să sărbătorească alături de coechipierii săi, însă în echipament propriu, un fel de trening de culoare verde. Din cauza ţinutei, era să nu fie primit în club de bodyguarzi, totul rezolvându-se însă după o discuţie de câteva minute.

Eliberat de stres, antrenorul Stelei s-a plimbat liniştit

simeon stalpnicul png

În ceea ce le priveşte pe partenerele de viaţă ale steliştilor, acestea au făcut un obicei din a-şi susţine iubiţii şi soţii din tribune. Astfel, fetele au fost alături de roş-albaştri şi de acesată dată, lucru ce pare că le-a purtat noroc elevilor lui Reghe. Cum jucătorii au făcut hora bucuriei pe teren, nevestele acestora au făcut show în tribunele Arenei Naţionale!

Tătăruşanu a fost asaltat de fani la intrarea în club

simeon stalpnicul png

În frunte cu AnaMaria Prodan, fetele s-au manifestat zgomotos în timpul meciului la fiecare acţiune ofensivă a Stelei, bucurându-se la golurile marcate de Latovlevici şi Chiricheş, dar şi la penalty-urile apărate de Tătăruşanu. „Băieţii au reuşit să dea o lecţie de fotbal tuturor celor care nu au avut încredere în ei.

Steliştii au intrat liniştiţi  în clubul de noapte

simeon stalpnicul png

A fost o partidă extraordinară în care au reuşit să demonstreze că sunt o echipă foarte valoroasă. Emoţiile au fost foarte mari, dar constructive, fapt ce le-a dat încredere băieţilor şi i-a ajutat să lupte pentru această calificare. Indiferent de rezultate noi suntem întotdeauna alături de ei şi îi suţinem din tribune pentru toate eforturile pe care le depun. Steaua merita această victorie şi suntem foarte bucuroase că a obţinut-o", ne-a declarat liderul galeriei nevestelor, impresara AnaMaria Prodan.

Motivaţi cu un video pus de Reghe

Pentru a-şi face jucătorii mult mai încrezători în forţele proprii, Reghe a apelat la un videoclip de la Olimpiada din 1992.

Tehnicianul a ales povestea lui Derek Redmond, un englez care la JO de la Barcelona, în finala probei de 400 de metri a suferit o ruptură musculară. Sportivul n-a abandonat cursa şi, sărind într-un picior, s-a îndreptat spre linia de sosire.

Ajutat şi de tatăl său, Redmond a reuşit să încheie circuitul în aplauzele a 65.000 de oameni. După vizionarea filmuleţului tehnicianul le-a ridicat moralul elevilor săi cu un discurs scurt şi la obiect. Steliştii au respectat întocmai spusele, reuşind un meci extraordinar.

Bourceanu nu a fost recunoscut iniţial de bodyguarzi

simeon stalpnicul png

Gigi Becali a făcut show după meci

I-a ironizat pe olandezi: «Preşedintele lor umblă cu pantofii rupţi»

Eliberat de tensiunea partidei, finanţatorul Stelei a ţinut să le plătească olandezilor câteva poliţe, amintindu-şi de "războiul" iscat între cele două părţi înaintea meciului tur de la Amsterdam, atunci când presa batavă a făcut acuzaţii dure (de rasism şi homofobie) la adresa sa. "Cum să se califice ei, cu oraşul ăla plin de cannabis, marijuana, droguri? Şi străzile alea, cu fete în vitrine...", a declarat Gigi Becali la DigiSport, ironizându-şi adversarii.

Nici oficialii lui Ajax n-au scăpat de limba acidă a patronului Stelei. "Păi l-am văzut pe preşedintele lor cu pantofii rupţi şi cu costum de 200 de euro. Eu am costum de 4.000 de euro, ce să caut la masă cu ei?", a completat Becali, făcând aluzie la dineul oficial din Olanda, unde s-a spus că n-ar fi fost trecut în mod intenţionat pe lista de invitaţi.

L-a provocat pe Abramovici: «Va veni în România pentru Becali»

Scăpat cu bine de Ajax, Gigi Becali a început să se concentreze pe adversarul roş-albaştrilor din optimi, Chelsea Londra. "Sunt o echipă mare, dar vreau şi mai mult să-i bat. Vreau să arăt că spiritul contează, nu miliardele lor", a spus Becali. Duelul Steaua - Chelsea de la 7 şi 14 martie va însemna şi o confruntare indirectă între finanţatorii celor două cluburi, londonezii fiind patronaţi de celebrul magnat rus Roman Abramovici. "O să vedeţi că Abramovici va veni aici la meci. Va veni pentru Becali, că eu sunt Becali. Nu mă interesează ăştia de la Ajax, Abramovici e altceva", a încheiat şeful Stelei. Pe de altă parte, pentru prima dată în istoria europeană a clubului din Ghenca, Steaua se va întâlni cu o deţinătoare la zi a celui mai important trofeu continental, Liga Campionilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net