Au sărbătorit cu sute de litri de bere

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bătaia de pe biletele la marele meci s-a soldat cu mii de victime, în sensul că doar cei norocoşi au putut vedea Steaua - Chelsea de la faţa locului. Pentru restul bucureştenilor care n-au avut tichet la Arena Naţională a rămas posibilitatea vizionării meciului acasă sau într-un bar. A doua variantă a părut cea mai inspirată.

Asta pentru că Centrul Vechi a fost joi seara neîncăpător pentru miile de suporteri care au vrut să simtă totuşi atmosfera de turmă. Aceştia au luat cu asalt barurile din centrul istoric şi au creat o atmosferă ca pe stadion. Patronii pub-urilor se pregătiseră încă de peste zi cu bere din belşug, dar parcă tot au fost depăşiţi de cerinţe.

Toate localurile au fost pline, deşi au transmis meciul chiar şi cofetăriile şi cafenele care n-aveau până acum treabă cu astfel de evenimente sportive. Cea mai tare atmosferă a fost însă la Pub-ul Halftime, de pe strada Gabroveni, unde, după un tur de forţă prin tot centrul, am avut norocul să prindem în direct golul lui Rusescu. Barul a erupt pur şi simplu în momentul când atacantul l-a învins pe Cech de la 11 metri, iar toată lumea s-a îmbrăţişat şi a scandat ca pe stadion, semn că a fost bine şi aşa.

O idee inedită au avut-o însă unii patroni de baruri de pe strada Şelari, care, pentru că n-au mai avut locuri libere înăuntru, au pus plasme în geam, întoarse către stradă, astfel încât trecătorii să poată viziona şi ei partida. În acest caz, audienţa principală au constituit-o oamenii străzii, care s-au strâns ca un ciorchine să vadă Steaua - Chelsea.

Pamfile, în chiloţi pentru stelişti

Câteva dintre cele mai dorite femei din show-biozzul autohton i-au încălzit pe suporterii echipei lui Reghecampf într-un club din Regie. Vedeta prezentării de modă cu tema „Steaua" a fost Mădălina Pamfile, bruneta cunoscută pentru aventurile sale cu steliştii Gabi Matei şi Stefan Nikolici. Alături de fosta asistentă de la „Un show păcătos" au mai urcat pe scenă Simona Traşcă, alias Pamela de România, Loredana Chivu dar şi alte manechine bine cotate.

simeon stalpnicul png

Fanii echipei din Ghencea, euforici după succesul de răsunet al favoriţilor, au fost extrem de darnici cu aplauzele când le-au văzut pe fete mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate. Unde mai pui că singurele obiecte pe care le aveau pe ele erau cu însemnele Stelei. Fetele s-au plimbat de colo-colo, iar cei din club le-au acompaniat cu scandări de galerie şi cântece ale „roş-albaştrilor".

Glumele roş-albaştrilor după succesul cu Chelsea

„Steaua a câştigat pe teren, dar a pierdut la after-party. S-a simţit lipsa lui Nikolici..."

„Doamna Bourceanu e în pericol! «Gladiatorul» a făcut schimb de tricouri cu Terry".

„La cât de bine a jucat, Terry merită încă o amantă".

„Torres se pliază pe stilul Stelei. E «bătăios» ca Nikolici şi «antigol» ca Tatu".

„Rusescu bate atât de bine penalty-urile, încât Cech nici n-a mai plonjat la reluare".„Reghe a refuzat să dea interviuri după meci: «Lăsaţi-ne să ne pregătim de meciul cu Ceahlăul!»".

„Gigi Becali a plecat supărat de la Arena Naţională, întrucât cota lui Chiricheş a crescut doar cu un milion de euro".

„MM încă nu ştie de unde o să vadă finala Europa League: de la Amsterdam sau de la Jilava".

„Încă un blat marca Reghecampf. Ştie toată lumea că Torres şi Hazard sunt sub contract cu Anamaria Prodan".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net