«O să-i duceţi dorul lui Răzvan!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tatăl selecţionerul spune că Răzvan ar fi avut rezultate mai bune, dacă ar fi fost susţinut de lumea fotbalului.

Tehnicianul lui Şahtior încearcă să se detaşeze de omul Mircea Lucescu, tatăl fostului selecţioner al României, atunci când explică motivele care l-au împins pe Răzvan să renunţe la prima reprezentativă.

„N-a mai suportat jignirile şi atacurile la persoană, la familie. Şi din partea cui? A unor oameni cu interese diverse", motivează „Il Luce" plecarea lui Răzvan.

Lucescu senior crede că fiul său şi-a ales bine momentul demisiei: „Din punct de vedere al antrenorului, al profesionistului, al omului de fotbal, îţi zic că a plecat cu fruntea sus, ca un om vertical, cu personalitate. Şi-a dat demisia când a vrut el, nu când au vrut sau au încercat alţii să-l facă să plece. Cei de la Federaţie o să-i ducă dorul lui Răzvan".

Tehnicianul lui Şahtior crede că Răzvan putea avea rezultate mai bune, dacă avea linişte: „Răzvan ar fi putut face mult mai mult pentru echipă şi pentru România dacă ar fi avut parte de susţinere totală şi de un climat bun din punct de vedere fotbalistic. Practic, toţi numărau câte zile, săptămâni sau luni mai are de stat pe banca naţionalei".

Gândesc Rapidul la un pahar cu vin

„Vamă" şi Lucescu sunt iar nedespăţiti. După meciul cu Bosnia, Răzvan s-a întâlnit cu preşedintele giuleştenilor, hotărând să preia Rapidul şi să renunţe la echipa naţională.

Lucescu jr. a continuat întâlnirile de taină cu prietenul său Dinu Gheorghe şi sâmbătă. Pe zi s-au văzut la ProRapid, pentru ca seara să ia masa împreună la un restaurant.

Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu au fost surprinşi de fotoreporterii Click! punând la cale destinul Rapidului

simeon stalpnicul png

Cei doi au stat ore în şir discutând viitorul formaţiei giuleştene, părăsind locaţia târziu în noapte. Lucescu a gândit deja strategia de transferuri, în Giuleşti fiind aduşi Deac, Apostol, Oros, Surdu şi Alexa.

Lista de jucători ceruţi de fostul selecţioner se va extinde. Răzvan îi mai vrea în Grant pe Zicu de la Timişoara şi pe Florescu, liber de contract.

Lucescu s-a văzut şi ieri cu Dinu Gheorghe şi, dacă Mircea Sandu spera ca el să se răzgândească asupra demisiei şi să ia avionul spre Brazilia să pregătească turneul din America de Sud, Răzvan a preferat să rămână în ţară. Lucescu i-a transmis preşedintelui FRF că revine la naţională, numai dacă poate pregăti în paralel şi Rapid, dar „Naşul" nu a acceptat.

Gică Hagi:«Sunt gata să vin la naţională»

Gheorghe Hagi spune că e gata sa preia naţionala şi e primul pe lista lui Mircea Sandu. "Regele" susţine că încă nu a fost contactat de Sandu, care discută şi cu Loţi Boloni.

"Sunt omul naţionalei şi aştept să mi se facă oferta, vin cu cea mai mare plăcere. Dar vreau un proiect pe termen lung", a anunţat Hagi. Boloni e ofertat şi de naţionala Ungariei şi este un antrenor problematic la negocieri, ţinând foarte mult la contract.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net