m.click.ro

top sombra

Unde poţi vedea pe net Campionatul European de Fotbal din Polonia şi Ucraina

Trofeul acordat echipei care câştigă Campionatul European de fotbal

Trofeul acordat echipei care câştigă Campionatul European de fotbal

TVR este gazda celui mai important eveniment fotbalistic al anului, Euro 2012, care va putea fi urmărit integral la TVR 1, TVR 2, TVR HD, precum şi pe site-ul dedicat competiţiei, euro2012.tvrinfo.ro, care va transmite live toate meciurile, informează televiziunea publică.

Cele 31 de partide din cadrul Campionatul European de Fotbal din Polonia şi Ucraina, dar şi rezumate, ştiri şi talk-show-uri dedicate acestui eveniment vor putea fi urmărite în perioada 8 iunie - 1 iulie.

Euro 2012 este, de altfel, primul eveniment major difuzat de TVR HD, la o lună de la trecerea de la statutul de canal experimental la unul de sine stătător. TVR HD va transmite live, în simulcast cu TVR 1, meciurile difuzate la ora 21.45, respectiv înregistrările transmise de TVR 2, la miezul nopţii.

Live pe site-ul TVR Info

Microbiştii vor fi conectaţi la atmosfera Euro 2012 şi online, prin intermediul site-ului euro2012.tvrinfo.ro, care asigură streaming live pentru toate cele 31 de meciuri ale campionatului - program susţinut de Seenow, partenerul TVR pentru transmisiuni în mediul online.

De asemenea, aici pot fi accesate ştiri despre grupe, echipe şi jucători, programul meciurilor, clasamente, informaţii despre stadioanele unde se joacă meciurile şi despre oraşele unde se desfăşoară Euro 2012, precum şi imagini video din "zona 0" a Europei.

Euro 2012 debutează vineri, la TVR 1, de la ora 18.00, cu "Euro Studio", moderat de Cosmin Cernat. Va urma, la TVR 1 şi TVR HD, transmisia în direct a festivităţii de deschidere Euro 2012 şi primul meci al campionatului, Polonia - Grecia, în direct de la Varşovia, de la ora 19.00.

Comentariul meciului va fi asigurat de Marian Olaianos, aflat în Polonia pe toată durata Euro 2012. Emil Hossu-Longin va comenta pentru telespectatorii TVR partidele de fotbal disputate în Ucraina.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down