Fac Paştele în autocar!

Ultima actualizare:

    Ceahlăul şi CFR joacă  diseară cu doar câteva ore  înainte de Slujba de Înviere
Ceahlăul şi CFR joacă diseară cu doar câteva ore înainte de Slujba de Înviere

„Viaţa de fotbalist este grea, sunt multe sacrificii pe care le facem”, spun jucătorii atunci când li se reproşează munca pe care o depun în raport cu banii câştigaţi de pe urma sportului-rege.

Programarea meciurilor din Liga 1 pare să le dea dreptate, mai ales că se joacă şi în Ajunul Învierii, dar şi în ziua de Paşte. Etapa a 28a programează meciuri atât azi, cât şi mâine, iar ora de desfăşurare nu avantajează deloc unele echipe.

Ghinioştii zilei sunt cu siguranţă cei de la Ceahlăul Piatra-Neamţ, care se duc în deplasare la Cluj pentru disputa cu CFR. Meciul începe la ora 19.30, iar la ora la care credincioşii primesc lumina Învierii, fotbaliştii vor fi în autocar, pe drum spre casă.

Mâine, şase echipe sar peste tradiţionala masă de Paşte în familie. Dinamo joacă împotriva Astrei, la Bucureşti,la prânz (ora 14.00), FC Botoşani primeşte pe teren propriu vizita celor dela Târgu Jiu, la pra 16.30, iar ziua de fotbal din Liga I se încheie cu meciul dintre Săgeata Năvodari şi Petrolul, ora 19.00.

"Ne-am obişnuit deja să facem Sărbătorile fie în cantonament, fie chiar pe terenul de joc. Facem meseria asta de atâţia ani, încât ar fi ceva inedit dacă am putea petrece Paştele acasă, alături de cei dragi", a declarat Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net