FOTO Un fost fotbalist şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit

Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe DN 56, în apropiere de comuna Podari. În urma impactului autoturismul a fost făcut zob. BMW-ul în care se afla bărbatul de 33 de ani a lovit refugiul unei staţii de autobuz, după care a fost proiectat într-un copac.

„Circula cu viteză şi a pierdut controlul volanului. Când au ajuns medicii la faţa locului era mort. În continuare sunt în stare de şoc. Păcat de el că era un băiat tânăr", a povestit un martor.

Poliţiştii spun că bărbatul de 33 de ani nu a adaptat viteza de deplasare pe o portiune de drum unde se executau lucrări, iar din această cauză a pierdut controlul volanului.

Şoferul a lovit refugiul unei staţii de autobuz după care a fost proiectat într-un pom, Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa", a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Nicuşor Emanuel Corneanu din comuna doljeană Poiana Mare, conducea un BMW înmatriculat în Bulgaria. Oamenii legii au declarat că bărbatul nu purta centură de siguranţă. Tânărul lucra în Danemarca, iar la începutul acestei luni a venit în România pentru a-şi petrece sărbătorile alături de familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net