Becali s-a răzgândit! Steaua ar putea, totuşi, să rămână în Ghencea

Ultima actualizare:

"Mă bucură această atitudine. Probabil că vom negocia şi vom vedea ce se întâmplă, nu pot spune de acum ce va urma. E vorba de noul contract, aici apar neînţelegerile. Cu totul, cum ar vrea ei, se ajunge la 800.000 de euro chirie pe an. Ceea ce e mult prea mult. Datoriile din urmă sunt un fleac, nu sunt o problemă, noul contract şi condiţiile lui sunt problema", a spus Gigi Becali, conform prosport.

Becali a menţionat că are o relaţie bună cu George Boroi, dar precizează că nu ar fi trebuit ca oficialul CSA Steaua să facă publică disponibilitatea sa de a negocia. "E vorba şi de imagine aici. Nu trebuia făcută publică neapărat disponibilitatea de a negocia. Era uşor să pună mâna pe telefon şi să mă sune pe mine direct. Oricum, eu mă înţeleg bine cu Boroi, el e un om extraordinar, nu aici ar fi problema, negocierea cu Boroi", a mai spus Becali.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi, a anunţat, joi, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, că FC Steaua înregistra la data de 31 mai, datorii din chirii în sumă de 997.705 lei, cărora li se adaugă penalizări calculate până la 31 decembrie 2010, de 258.148 de lei. Comandantul CSA mai afirmă că MApN doreşte ca FC Steaua să continue să joace pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Însă pentru ca FC Steaua să continue să evolueze pe arena din Bulevardul Ghencea trebuie ca gruparea să-şi achite datoriile şi să încheie un nou contract cu CSA Steaua.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că formaţia "roş-albastră" va disputa primele două meciuri din campionatul viitor pe Stadionul Gloria din Buzău, urmând ca apoi să evolueze pe noul stadion naţional din Bucureşti.

Becali se află în conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea şi de sigla Steaua. Finanţatorul stelist se plânge de chiria foarte ridicată pe care trebuie să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua.

Totodată, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecătorilor Tribunalului Bucureşti anularea mărcii Steaua, aflată din anul 2003 în proprietatea societăţii Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net