VIDEO Meci dramatic la Botoşani. Dinamo pierde în prelungiri!

Ultima actualizare:

    Bărboianu a fost eliminat la Botoşani, într-un meci în care şi Fai a văzut cartonaşul roşu. FOTO: Răzvan Păsărică
Bărboianu a fost eliminat la Botoşani, într-un meci în care şi Fai a văzut cartonaşul roşu. FOTO: Răzvan Păsărică

Meci spectaculos la Botoşani, primul sub luminile nocturnei pe arena din Moldova. Gazdele s-au impus cu 3-2, în prelungirile partidei, după ce Dinamo reuşise la un moment dat să egaleze la doi, deşi avea pe teren doar nouă jucători!

Penalty-uri, goluri multe şi eliminări. Cei 8.000 de fani care au umplut până la refuz micuţa arenă de la Botoşani, pentru primul meci jucat în nocturnă, au plecat mulţumiţi de la stadion.

Pentru că elevii ex-dinamovistului Leo Grozavu şi-au delectat suporterii cu un meci spectacolos, şi cu ajutorul "câinilor roşii".

Roşii la propriu, după ce arbitrul central a dictat două eliminări în tabăra oaspeţilor. Prima a fost a lui Fai, pentru un fault dur, în minutul 57, o eliminare venită în urma unui cumul de cartonaşe, după ce mijlocaşul dinamovist mai încasase un galben, în minutul 23.

Era 1-1, după ce Fulop (27), cu o reluare din gura porţii în urma unei centrări bune a lui Martinus, iar Dinamo egalase prin Alexe (41), de la punctul cu var, dintr-un penalty obţinut tot de atacantul dinamovist, la primul gol după revenirea în tricoul "câinilor".

La trei minute după eliminarea lui Fai, Botoşani a trecut în avantaj pe tabelă, după golul fundaşului Ngadeu-Ngadjui, cu capul, după un corner executat bine de Croitoru. Vine şi minutul 74 şi a doua eliminare în tabăra dinamovistă, Bărboianu plecând şi el mai devreme la vestiare, tot pentru cumul de cartoaşe.

Doar că, surpriză, Dinamo egalează, deşi are doi oameni mai puţin pe teren! La capătul unui contraatac, Gavrilă (86) a pătruns în careul gazdelor şi a înscris pentru un neverosimil (în condiţiile date) 2-2. Filmul superb s-a încheiat însă apoteotic, în prelungiri, cu golul victoriei gazdelor, autor Roussel-Fidele Ngankam-Hontcheu, un atacant german cu origini cameruneze, la fel ca şi fundaşul Ngadeu

Vezi AICI imagini de la meciul FC Botoşani - Dinamo!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net