Vasile Avram, pe 4 în topul oficialilor din arbitraj arestaţi

Ultima actualizare:
Topul arestărilor
Topul arestărilor

Vasile Avram a părăsit luni seară arestul după 58 de zile. Fostul şef al CCA a fost aşteptat de soţie şi de cei doi băieţi. Tras la faţă, Avram n-a făcut declaraţii.

Vasile Avram este acuzat că a luat 19.000 de euro mită de la Sorin Ţerbea, un apropiat al celor de la Târgu Mureş, pentru a le asigura arbitraje favorabile. După aproape două luni de arest, s-a decis eliberarea fostului şef al CCA cu precizarea că acesta are interdicţia de a părăsi Bucureştiul.

Avram a petrecut o perioadă de aproape patru ori mai mică decât Gheorghe Constantin, cel care a fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor înaintea sa. Constantin este „lider" la capitolul zilelor petrecute în arest de către arbitri.


    Topul arestărilor
Topul arestărilor

A stat nu mai puţin de 291 de zile în puşcărie, perioadă în care s-a îmbolnăvit grav şi a fost la un pas să se sinucidă. Vâlceanul e acuzat de luare de mită de la patronul celor de la FC Argeş, Cornel Penescu. Pe locul doi în clasament este arbitrul Marius Martiş, care a petrecut după gratii 154 de zile.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net