Tamaş a început să bea pe la sate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

N-au trecut nici două săptămâni de când Gabriel Tamaş s-a făcut de râs în Bucureşti, că a comis-o din nou. De această dată însă, fotbalistul s-a dat în spectacol în provincie, unde discreţia e mai mare.

Tamaş a spart uşa unui bloc din Capitală pe 31 mai, la ora 08:00 dimineaţa şi pentru asta a plătit peste 3.000 de lei. Umilinţa de a dormi beat în scara blocului şi de a rata un meci al echipei naţionale, nu l-a învăţat însă minte pe fundaşul în vârstă de 29 de ani. Zilele trecute, jucătorul lui West Bromwich Albion a petrecut din nou până în zori, dar într-un club din Galaţi.

Gazeta Sporturilor a scris că „Union Jack" şi apoi „Divino" au fost locaţiile unde Tamş şi un prieten de-al său s-au distrat pe cinste. Localnicii au dezvăluit însă că Gabriel Tamaş, pentru a se distra departe de ochii oricăror indiscreţi, a renunţat nu numai la Bucureşti, ci şi la lumea urbană. Astfel, ca să bea în linişte, Tamaş a ajuns să meargă chiar în discoteci de la ţară, Gazeta vehiculând pe surse numele comunei gălăţene Cudalbi. În condiţiile în care nu învaţă nimic din ce i se întâmplă, e greu de crezut către ce se îndreaptă fotbalistul Gabi Tamaş.

În mai a făcut praf o uşă

În ultima zi din luna mai, Gabi Tamaş a fost protagonistul unui incident care a ţinut prima pagină a ziarelor şi a deschis buletinele de ştiri ale televiziunilor.

Aşa arăta uşa după ce a fost lovită de Tamaş (foto: Dorin Constanda)

simeon stalpnicul png

La 31 mai, la ora 8.00, beat „pulbere" a spart uşa de termopan a unui bloc din Bucureşti, motiv pentru care a fost dus în cătuşe la poliţie. A pierdut şi echipa naţională şi a plătit şi paguba, 3.000 de lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net