Steaua îşi aduce campionii acasă

Ultima actualizare:
Gica Hagi
Gica Hagi

Steliştii se întăresc înaintea debutului în grupele Ligii Europa.  L-au adus pe Papp de la Chievo şi ieri s-au înţeles cu Bourceanu şi Rusescu. Preşedintele clubului, Valeriu Argăseală a rezolvat prima dată problemele din apărare, aducându-l pe Paul Papp sub formă de împrumut pentru un an, fundaş ce era ţinut pe tuşă la Chievo şi care poate activa atât central cât şi în bandă.

Apoi, în mijloc l-au adus pe Bourceanu, fostul căpitan al echipei. El fusese transferat în iarnă la turcii de la Trabzonspor şi a jucat 12 partide în campionat şi două în cupele europene. O accidentare a făcut să rateze pregătirea de vară şi acum a fost cedat gratis timp de un sezon.

Nici atacul nu a fost neglijat, iar Rusescu a fost adus de la Sevilla. Fostul golgheter al Ligii I plecase vara trecută de la “militari” la spanioli, semnând un contract pe cinci ani, dar nu s-a acomodat şi a fost mai mult rezervă sau trimis la alte echipe. Acum vine sub formă de împrumut.

Hagi îi "înţeapă" pe stelişti


    Gica Hagi
Gica Hagi

Steliştii s-au impus în faţa Viitorului, 1-0, constănţenii având doi eliminaţi de pe teren, unul dintre ei fiind portarul Buzbuchi. Cum Vintilă efectuase toate schimbările, Daminuţă a fost cel care a intrat între buturi. “Steaua a câştigat norocos. Am jucat în inferioritate numerică şi tot am riscat. Meritam un rezultat mai bun de atât”, a spus Hagi, finanţatorul celor de la Viitorul şi naşul patronului Stelei, Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net