Steaua, eliminată din Liga Campionilor de dinamovistul Moţi

Ultima actualizare:

    Cosmin Moti in duel cu SanmarteanFoto: Mediafax
Cosmin Moti in duel cu SanmarteanFoto: Mediafax

Steaua a fost aseară la un minut de grupele Ligii Campionilor. Un moment de neatenţie a trimis meciul în prelungiri, iar apoi, la loviturile de departajare, românul bulgarilor, Moţi, intrat în poartă, a eliminat campioana României!

Steliştii au avut parte de un meci de coşmarîn Bulgaria. Parcă încă sub influenţa victoriei cu 1-0 din partida tur, românii au intrat mult mai hotărâţi în meciul de aseară şi doar ghinionul a făcut ca ei să nu conducă din minutul 7, atunci când Keşeru a ratat din 6 m, cu toată poarta în faţă. Apoi, şi-a intrat în rol portarul Arlauskis, care a demonstrat prin fapte de ce goalkeeperii sunt supranumiţi îngeri păzitori. Pe fondul ratărilor gazdelor, nici steliştii nu au vrut să rămână mai prejos, Sânmărtean şi Varela (bară) trecând pe lângă deschiderea scorului.

Din păcate, deşi cu gândul mai mult la apărare, românii au gafat nepermis în minutul 89, atunci când Wanderson, abia intrat în teren, a găsit o breşă şi, printr-un şut de la 16 m, a înscris şi a trimis meciul în prelungiri. Acolo unde presiunea bulgarilor a continuat, dar nu s-a concretizat. Ultimul minut a fost cel care a schimbat totul: portarul gazdelor a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător, iar în poartă a intrat românul Cosmin Moţi! Cum meciul s-a încheiat aproape imediat, a avut de trecut prin cele mai grele minute din carieră: penalty-urile, dar văzute de pe linia porţii.

Şi, ceea ce se credea că va fi floare la ureche pentru Steaua s-a dovedit a fi cel mai negru coşmar, căci portarul de ocazie Moţi a apărat două şuturi: al lui Pârvulescu şi al lui Râpă! Steaua a fost eliminată, aşadar, din Liga Campionilor, dar va continua în grupele Ligii Europa.

AICI vedeţi penalty-urile de la Ludogoreţ - Steaua

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net