Stanciu, reinventat de argentinianul Frutos. Gol şi pasă de gol cu Beveren

Ultima actualizare:

    Românul a fost decisiv în ultima victorie a lui Anderlecht şi pare că a ieşit din conul de umbră în care intrase sub precedentul antrenorFoto: EPA
Românul a fost decisiv în ultima victorie a lui Anderlecht şi pare că a ieşit din conul de umbră în care intrase sub precedentul antrenorFoto: EPA

Nicolae Stanciu intrase într-un tunel lung şi foarte întunecat la Anderlecht, la fel ca şi echipa din Bruxelles. Până la urmă, belgienii au creat şocul clasic, adică şi-au schimbat antrenorul, şi lucrurile încep să meargă mai bine pentru toată lumea!

Rene Weiler a fost demis săptămâna trecută, după egalul de la Kortrijk, şi în locul lui a fost numit Nicolas Alejandro Frutos, fostul atacant al "movilor", care ocupa funcţia de director tehnic în club. Argentinianul în vârstă de 36 de ani i-a dat mai multă încredere perlei cumpărate pe aproape 10 milioane de euro de la Steaua şi Stanciu l-a răsplătit. Cu Waasland-Beveren, Anderlecht s-a văzut condusă încă din minutul 7 şi se părea că dezastrul va continua la echipa din Capitală. Internaţionalul român n-a permis însă asta şi a egalat în minutul 75, pentru ca şase minute mai târziu, să-i paseze decisiv fundaşului Uro Spajic, care a adus o victorie mare pentru Anderlecht.

Chipciu, rezervă neutilizată

Bucuria lui Nicuşor e însă tristeţea lui Chipciu. Asta pentru că venirea lui Frutos l-a reintrodus pe Stanciu în primul 11, dar l-a scos pe Alex, care la Beveren a rămas rezervă neutilizată din cauza schimbării sistemului de joc. Cu cele trei puncte, Anderlecht a urcat până pe locul 7, aproape de play-off, dar e încă greu de crezut că echipa lui Stanciu şi Chipciu îşi va putea apăra titlul câştigat sezonul trecut.  Pentru Anderlecht urmează două meciuri foarte grele, primul miercuri, cu Celtic Glasgow, în Liga Campionilor, iar celălalt cu Standard Liege, duminică, în campionat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net