Sorin Cârţu: "Jucătorii au avut diaree"

Ultima actualizare:

    Sorin Cârţu
Sorin Cârţu

Oltenii de la CS U Craiova au un start de sezon mai slab, cu un singur gol înscris în primele patru etape. Sorin Cârţu a explicat motivele pentru care elevii săi nu mai practică fotbalul din sezonul trecut, când au fost neînvinşi în 19 meciuri. Acum, CS U Craiova a remizat cu ASA, 0-0.

"Am avut parte de o noapte foarte grea. Am fost foarte mulţi dintre noi afectaţi de un virus alimentar. Am avut vreo 6 jucători care toată noaptea au vomat, au avut diaree. Azi a fost ca un spital pe la noi pe la hotel, ca să putem pune pe picioare anumiţi jucători, pentru a putea juca. Echipa a arătat un caracter puternic şi sunt semne bune pentru etapele care urmează şi că devine echipa pe care o ştim noi şi pe care am antrenat-o sezonul trecut şi pe care ne-o dorim", a declarat tehnicianul într-o conferinţă de presă.

"Am marcat un singur gol. Este puţin. Ne frământă şi pe noi această problemă, dar am avut şi ghinion. Am avut în acest meci câteva şuturi periculoase, care dacă erau cadrate, se transformau în goluri. Cu Astra, am ratat 8 ocazii imense. Ştim foarte bine că ar fi trebuit să mai avem un atacant, minim un atacant", a mai spus Cârţu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net