Şi granzii sunt huligani când nu câştigă

Ultima actualizare:

    Acesta e gestul de la care pornit toată bătaia de pe terenFoto: Guliver/GettyImages
Acesta e gestul de la care pornit toată bătaia de pe terenFoto: Guliver/GettyImages

Meciul de la Cordoba trebuia să fie o formalitate pentru vedetele Realului din Madrid, dar subestimarea adversarului le-a creat mari probleme.

Micuţa echipă, la care românul Florin Andone a fost şi de această dată titular, a dat o replică dârză, care i-a enervat pe băieţi lui Capello. Cordoba a deschis scorul încă din minutul 3, iar Ronaldo şi compania au trebuit să alerge tot meciul după rezultat. Au egalat până la pauză prin Benzema, dar golul victoriei nu venea. Pe final, când totul se îndrepta spre 1-1 şi două puncte mari pierdute, Balonul de Aur, care nu jucase nimic până atunci, a cedat nervos şi a făcut un gest incalificabil. Mai întâi l-a lovit cu pumnul în faţă şi cu piciorul în spate pe brazilianul Edimar, iar apoi le-a băgat mâna în gât altor doi jucători ai Cordobei veniţi să-l calmeze. Cristiano Ronaldo a văzut imediat cartonaş rosu şi a părăsit nervos terenul, nu înainte să-şi scuture arogant sigla cu Balonul de Aur imprimată pe tricou. Portughezul şi-a cerut scuze public victimei sale, dar formal. Gesturile sale de la meciul 600 în carieră denotă o mare lipsă de caracter.

Portughezul a lovit cu pumnul un adversar
Portughezul a lovit cu pumnul un adversar

Cristiano Ronaldo este cel mai valoros fotbalist al Planetei, cotat în acest moment la 130 de milioane de euro. A câştigat în carieră două Ligi ale Campionilor, trei Baloane de Aur şi patru titluri interne în Anglia şi Spania. Este plătit de Real Madrid cu 17 milioane de euro pe an.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net